amirhosein0010 3 استریمر ارسال شده در شهریور 97 سلام دوستان من یک مشکل در موس و کیبورد دارم که خیلی اذیت میکنه لطفا یک موس خوب و ارزان و کیبورد خوب ارزان در قیمت:100 یا 70 تومن بگین ممنون میشم(پولم همین قدره) 1 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mosicyber 16 استریمر ارسال شده در شهریور 97 با این بودجه و این قیمت دلار چیز حرفه ای نمیشه خرید مگه اینکه بری مارک های ارزون مثل tsco و ارزون پیدا کنی. 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
CoDFaTheR 146 مدیر کل انجمن ارسال شده در شهریور 97 در 30 دقیقه قبل، amirhosein0010 گفته است : سلام دوستان من یک مشکل در موس و کیبورد دارم که خیلی اذیت میکنه لطفا یک موس خوب و ارزان و کیبورد خوب ارزان در قیمت:100 یا 70 تومن بگین ممنون میشم(پولم همین قدره) محصولات TSCO هستن ، موس و کیبورد گیمینگ داره اگه بتونی یکم بیشتر هزینه کنی A4Tech هم خوبه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Breaker 13 استریمر ارسال شده در شهریور 97 میتونی از مارک ها متفرقه ای که تو بازار هستش استفاده کنی اگه همین قدر بودجه در حال حاضر داری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر